Managed hosting door True

Samenwerking BPSolutions en IBM Netezza

 

BPSolutions heeft een business partner overeenkomst getekend met Netezza Corporation, een dochteronderneming van technologiebedrijf IBM, voor de marketing van Netezza's Data Warehouse Appliances.

Ondernemingen zoeken naar nieuwe mogelijkheden om concurrentievoordeel te creëren. Geavanceerde 'business analytics'-methoden spelen hierbij een steeds groter wordende strategische rol. Om het analyseren van de gigantische hoeveelheden data, die opgeslagen zijn in omvangrijke data warehouses, efficient te laten verlopen, worden extreem hoge eisen aan de IT-infrastructuur gesteld. De Netezza 'appliances' leveren een ongeëvenaarde performance, zijn uiterst eenvoudig te beheren en bieden een lineaire schaalbaarheid tegen een fractie van de kosten van meer traditionele oplossingen.

Operationeel directeur Mark de Groot over de samenwerking: "Wij zijn bijzonder verheugd om met IBM Netezza te kunnen werken. Onze tien jaar historie als Premier Business Partner van IBM en de jarenlange marketing en implementatie van de SAP/Business Warehouse Appliances, samen met SAP en IBM, vormen de ingrediënten voor een succesvolle uitbreiding van onze activiteiten op dit gebied."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4097366). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.