Managed hosting door True

Samenwerking Exedra Solutions en ilionx ICS

 

Samenwerken

Exedra Solutions, specialist op het gebied van e-mailmanagement en Lotus Notes/Domino, vindt in ilionx Internet & Collaboration Solutions (ICS), als ICT-dienstverlener gespecialiseerd in het ontsluiten van bedrijfsinformatie, per vandaag, een strategische samenwerkingspartner op het gebied van het IBM-productportfolio.

Exedra heeft gezocht naar een partij waarbij kennis, ervaring en expertise op het gebied van Lotus Notes/Domino complementair is aan die van het eigen bedrijf. ilionx beschikt over de expertise die van belang is voor Exedra's Lotus Notes/Domino-klanten.

Exedra Solutions, IBM Business Partner, realiseert al meer dan tien jaar (maatwerk)oplossingen op het gebied van informatiemanagement. Het bedrijf heeft daarbij bijzondere aandacht voor e-mail als belangrijke informatiestroom. "Wij zijn blij dat we onze relatie met ilionx ICS kunnen uitbreiden en formaliseren", zegt Leo de Rooij, directeur van Exedra Solutions. "Wij willen ons met Exedra verder toespitsen op onze oplossingen op het gebied van e-mailmanagement; in het bijzonder op ons eigen product eClassifier voor e-mailintegratie met overige bedrijfsinformatie. Om onze Lotus Notes/Domino-klanten aandacht en continuïteit te garanderen, gaan we de samenwerking aan met ilionx ICS aangezien zij eveneens de juiste competenties in huis hebben op het gebied Lotus Notes/Domino."

ilionx ICS -een business unit van ilionx die zich richt op internet collaboration solutions- adviseert, implementeert en beheert oplossingen die zorgen voor betere bedrijfs- en IT-processen. ilionx ICS biedt kwalitatief hoogwaardige diensten en oplossingen aan, waarbij het ontsluiten van bedrijfsinformatie centraal staat. Dat gebeurt door het realiseren van oplossingen die de productiviteit van de bedrijfsprocessen sterk verbeteren en de gehele keten ondersteunen. "Exedra assisteren bij het aanbieden van hoogwaardige kennis en service voor Lotus Notes/Domino-klanten is voor ons een mooie toevoeging aan onze werkzaamheden. Daarnaast is de kennis en expertise op het gebied van e-mailmanagement en e-mailintegratie van Exedra Solutions een goede aanvulling op de bestaande oplossingen van ilionx ICS", aldus Erik de Weerd, salesmanager van ilionx ICS.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4097352). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.