Managed hosting door True

Copaco Nederland officieel distributeur Engin

 

ANWB Engin, leverancier van navigatiesoftware voor Pocket pcC's, heeft een distributieovereenkomst met Copaco Nederland getekend voor de distributie van haar producten.

Copaco Nederland is al actief in de handheld-markt, mede met de verkoop van HP iPAQ’s en Fujitsu Siemens Pocket LOOX. ‘We hebben ANWB Engin in ons assortiment opgenomen omdat de oplossingen aansluiten bij de handheld-producten die wij al voeren. Deze uitbreiding van ons portfolio is een logische stap en we bieden onze klanten hiermee een optimale productset. ANWB heeft al een goede naam in de autobranche en wij zijn er van overtuigd dat ze deze goede naam verder kunnen uitbouwen in de IT-branche,’ aldus Iwan Kuijpers, general bBusiness unit manager van Copaco Nederland.

André van der Drift, sales manager Engin: ‘De selectie van Copaco complementeert het distributie-model van Engin. Copaco Nederland heeft een hoog kennisniveau en een sterk netwerk van resellers, die zich met name richten op het zakelijke segment waar Engin tot op heden weinig tot geen focus op had. Met HP iPAQ’s en Fujitsu Siemens Pocket LOOX in hun productportfolio kan Copaco Nederland sterke bundels maken, die de toegevoegde waarde (onder meer gratis verkeersinformatie en dynamische routecalculatie) van ons product Engin verder uitdragen.’

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/409653). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Reacties

Op zich heb ik niks tegen dit pakket, het pakket zelf is best wel in orde alleen jammer dat het een aftreksel is van Navigon, en dat de servicedesk zo waardeloos en onprofessioneel is.

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.