Managed hosting door True

Myler biedt ZZP'er Facebook Wall-achtige tool

 

Om de interactie tussen zzp'ers te vergroten, voegt ict-bemiddelaar Myler eind 2011 of begin 2012 een Facebook Wall-achtige tool aan zijn website toe. Via de tool kunnen de laatste updates van relaties bekeken worden, kunnen vrienden worden aangemaakt en kan er informatie gedeeld worden. De tool is er voor alle geregistreerd zelfstandigen en midden- en kleinbedrijven. Niet-leden kunnen wel de gedeelde informatie lezen, mits de relatie dit toestaat.

Myler gaat de nieuwe tool koppelen met sites als Hyves, Facebook en LinkedIn. Directeur Toon van Bodegom: ‘Het is relevant omdat het zakelijk netwerken is. Dat verschilt van netwerken als Facebook, dat meer gericht is op de privésituatie. We komen met deze tool omdat er vraag naar is en het de community meer bij elkaar brengt. Ik vind het in ieder geval functioneel en relevant, het gaat over het wel en wee van zzp'ers.'

Technologische vernieuwing

Ict-bemiddelaar Myler zit niet stil op technologisch vlak. Eerder kondigde het bedrijf ook al een online financiële administratie voor zzp'ers aan. Ook werd er voor opdrachtgevers een speciale branded omgeving aangekondigd, waarmee bedrijven via Myler een soort eigen intranet krijgen. Deze beide tools moeten in september 2011 gereed zijn.

Interview

Lees ook het interview met Toon van Bodegom: ‘ZZP'ers moet je niet uitwringen'.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4093395). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.