Managed hosting door True

F5 koopt deel failliet Crescendo Networks

 

Netwerkleverancier F5 Networks koopt voor een onbekend bedrag de intellectuele eigendomsrechten van het failliet verklaarde Crescendo Networks. Hierdoor haalt F5 meer kennis binnen op het gebied van application delivery networking (adn).

Het Israëlische Crescendo werd in 2002 opgericht en ging recentelijk over de kop. Crescendo Networks leverde technologie voor het optimaliseren en versnellen van webgebaseerde applicaties. Crescendo leverde hiervoor de AppBeat DC-oplossing. De ontwikkelaars, ongeveer tien werknemers, van Crescendo worden overgeplaatst naar het kantoor van F5 in de Israëlische hoofdstad Tel Aviv.

De technologie van Crescendo wordt ingebakken in het F5-netwerkplatform Traffic Management Operating System (TMOS). De BIG-IP application delivery-producten van F5 werken op het TMOS-besturingssysteem.

Citrix, Radware, Cisco en Riverbed

Netwerkleverancier F5 hoopt in zijn gebroken boekjaar, dat eind september 2011 eindigt, een omzet van een miljard dollar te halen. Andere leveranciers in de adn-markt zijn onder andere Citrix, Radware, Cisco en Riverbed dat recentelijk Zeus Technology overnam.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4092957). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.