Managed hosting door True

VDD IQware trekt Cosa-directeur Jongejans aan

 

Ecm-leverancier VDD IQware heeft Sybrand Jongejans benoemd tot operationeel directeur. Jongejans (41) richt zich op uitbreiding van het producten- en dienstenaanbod in Nederland en het buitenland. Het gaat om nieuwe toepassingen van het enterprise content management (ecm) systeem Hyarchis.Net. Jongejans leidde de afgelopen tien jaar bpm-leverancier Cosa. Zijn opvolger is de Amerikaan Mandan Seplur.

Jongejans vindt het na veertien jaar van dienst, waarvan tien jaar als directeur, tijd voor een nieuwe uitdaging. Volgens hem is Hyarchis.Net meer gericht op de toekomst omdat bij dat systeem de gebruiker centraal staat en meer mogelijkheden biedt voor nieuwe toepassingen. 'Cosa baseerde zijn oplossingen op J2EE (Java 2 Enterprise Edition. Red.). Bij die applicatieservertechnologie staan de processen voor documentmanagement centraal. Bij VDD kan ik meer uitgaan van de gebruiker. Zoals de ontwikkeling van verschillende interfaces.'

Jongejans vervolgt: 'Tijdens mijn carrière heb ik traditioneel workflowmanagement zien ontwikkelen tot casemanagement, waarbij de eindgebruiker veel meer controle heeft gekregen. Mijn doel is om onze kennis en expertise nog meer in te zetten voor de ondersteuning van het complete proces en niet slechts voor het documentdeel van het proces. Hierdoor zal de eindgebruiker als belangrijkste doelgroep worden gezien. Bovendien neemt internationaal de vraag naar op .Net gebaseerde technologie verder toe, net zoals we dat de afgelopen jaren in Nederland zagen.'

Hyarchis.Net

Voor de internationale uitbreiding kijkt de operationeel directeur eerst naar landen waar het bedrijf al actief is als Duitsland en Italië. Daarna worden mogelijk uitgebreid naar klanten in andere landen.

Hyarchis.Net wordt gebruikt voor de digitale opslag en verwerking van papieren en digitale documenten. VDD IQware is actief in de financiële en zakelijke dienstverlening, overheid, accountancy en zorg.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4091146). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.