Managed hosting door True

Avaya levert meeste PABX-telefooncentrales

 

Een op de drie bedrijfstelefooncentrales in Nederland is afkomstig van Avaya. Avaya is daarmee in Nederland de meest voorkomende bedrijfstelefooncentrale in de zakelijke markt. Siemens volgt op respectabele achterstand, op de voet gevolgd door respectievelijk Mitel, Cisco, KPN, Aastra en Philips. Dit blijkt uit onderzoek van Computer Profile onder drieduizend ict-managers.

Avaya dankt zijn succes vooral door zijn populariteit bij de multinationals en Fortune 500-bedrijven. In de overige vier onderdelen op basis van bedrijfsgrootte moet Avaya telkens Siemens voor zich dulden. De gemiddelde leeftijd van de PABX-ingebruikname is volgens de ict-beslissers ongeveer zes en een half jaar. Deze zijn voor alle segmenten, van national enterprises tot mkb-bedrijven bijna hetzelfde.

Per merk bedrijfstelefooncentrale valt op dat de hoogste gemiddelde leeftijd bij Tadicom, Philips, KPN en Aastra ligt, terwijl nieuwere oplossingen van de merken NEX, Mitel, Cisco en Swyx in de meest recente jaren zijn geïnstalleerd.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4091086). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.