Managed hosting door True

Van Dijk is nieuwe directeur CSC Nederland

 

Mark van Dijk

CSC Nederland heeft een nieuwe algemeen directeur. Mark van Dijk volgt Jim Stevenson op, die terugkeert naar Groot-Brittannië. Van Dijk werkt al sinds 2001 voor CSC en was de laatste twee jaar als directeur verantwoordelijk voor vijf van de zes marktsectoren van CSC Nederland. De zesde sector, financiële dienstverlening, stond onder directe leiding van Stevenson.

Van Dijk was de gedoodverfde opvolger van Stevenson. Zij hebben de afgelopen paar jaar nauw samengewerkt bij het leiding geven aan CSC. Een belangrijke opgave voor Van Dijk wordt om de omzet en de winstmarges in een moeilijke markt op peil te houden. CSC onderging begin april 2011 in Nederland nog een reorganisatie.

Van Dijk rapporteert aan Paul Crouch die de functie heeft van 'vice-president, ceo Netherlands, Middle East & Africa Region'. Hij is afgestudeerd in Lucht- & Ruimtevaarttechniek aan de TU Delft. Voor hij bij CSC in dienst trad was hij werkzaam bij Logica en Stork.

UTC

De benoeming in 2008 van Van Dijks voorganger, Jim Stevenson, was voor drie jaar. De Schot koos er al die tijd voor om heen en weer te pendelen tussen Nederland en Groot-Brittannië. Zijn belangrijkste doelstelling was om de CSC-organisatie in Nederland beter te laten aansluiten op de wereldwijde organisatiestructuur van het Amerikaanse ict-concern. Hij zei destijds in een interview met Computable dat de Nederlandse organisatie nogal in zichzelf gekeerd was. 'Ik herken er de 'can do'-cultuur van CSC te weinig in. Dat moet veranderen.', aldus Stevenson. Volgens een woordvoerder van CSC is hij geslaagd om deze doelstelling te realiseren en zal Van Dijk deze lijn voortzetten.

Stevenson is inmiddels benoemd tot accountmanager emea (Europa, Midden-Oosten en Afrika) voor het technologisch concern UTC, een van de belangrijkste klanten van CSC.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4090806). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.