Managed hosting door True

Samsung bestrijdt verkoopverbod Galaxy Tab

 

De Zuid-Koreaanse elektronicafabrikant Samsung gaat beroep aantekenen tegen de beslissing van een Duitse rechtbank om de verkoop van zijn nieuwe tabletcomputer Galaxy Tab 10.1 te verbieden in Europa.

De procedure voor het gerecht van Düsseldorf werd opgestart door Samsungs Amerikaanse concurrent Apple. Volgens Apple zou Samsung het design, zoals Apple dat als merk deponeerde bij het Europese merkenbureau, van de iPad gekopieerd hebben.

'Samsung is ontgoocheld in de beslissing van de rechtbank van Düsseldorf en we zullen onmiddellijk beroep aantekenen tegen die beslissing en alle nodige maatregelen treffen opdat de innoverende producten van Samsung te verkrijgen zijn in Europa en de rest van de wereld', zo meldt Samsung in een persbericht.

Motorola

Intussen blijkt uit onderzoek van de blog FOSS patents dat Apple op basis van dezelfde redenering ook Motorola in het vizier neemt, met zijn Motorola Xoom. Ook de Xoom zou dus afgekeken zijn van de iPad. Niks nieuws onder de zon eigenlijk, want Motorola en Apple liggen voortdurend overhoop op basis van patentgeschillen.

In samenwerking met Datanews

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4088416). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.