Managed hosting door True

Nobel breidt managementteam uit voor groei

 

Ict-dienstverlener Nobel heeft ambitieuze groeiplannen. Het dienstenbedrijf dat zich richt op het mkb, wil binnen drie jaar tijd de omzet laten groeien van zeventig tot honderd miljoen euro. Het aantal medewerkers moet groeien van 325 naar vijfhonderd man. Om die ambitie te realiseren is het managementteam uitgebreid met een commercieel directeur, een manager dienstverlening en een hrm-manager.

Het gaat om Tom Nijs, die sinds juni 2011 is benoemd tot chief commercial officer (cco). Hij is in die rol verantwoordelijk voor alle commerciële activiteiten van het bedrijf. Nijs werkte eerder voor Toshiba Imaging Systems in Nederland en Spanje. Nijs vormt samen met ceo Piet van Vugt en cfo Mark de Lange de directie van het dienstenbedrijf.

Ook hrm-manager Saskia Leijten is toegevoegd aan het managementteam. Ze richt zich specifiek op talentmanagement en de ontwikkeling van leiderschap. Voor haar dienstverband bij de mkb-dienstverlener was ze hr-manager bij ict-detacheerder Brunel.

Manager dienstverlening Mark-Jan Wolfswinkel is ook opgenomen in het managementteam. Hij is verantwoordelijk voor de uitbreiding en optimalisatie van de dienstentak. Wolfswinkel richt zich naast de techniek op het verbeteren van de tevredenheid van klanten en medewerkers, zo meldt de leverancier. Het hoofd-dienstverlening werkte eerder voor hoster WideXS.

Manager operations, Norbert Jan van Egdom, maakte voor de toetreding van de drie nieuwe managers al deel uit van het managementteam.

Partner van Xerox en Exact

De Naardense dienstverlener richt zich op verschillende bedrijfstakken als de zorg, groothandel, ict en juridische  dienstverlening. De dienstverlener heeft onder andere partnerovereenkomsten met bedrijfssoftwareleverancier Exact en levert diensten voor printer- en documentbeheer op basis van producten van Xerox.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4083952). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.