Managed hosting door True

Backup-Connect koopt online back-updiensten

Failliet IJsselstein IT Services doorverkocht

 

Ict-dienstverlener IJsselstein IT Services uit Joure is op dinsdag 26 juli 2011 door de rechtbank in Leeuwarden failliet verklaard. Backup-Connect uit Almere kocht vlak voor het faillissement de online back-updiensten. Bol Networks uit Groningen heeft het failliete deel van IJsselstein IT Services overgenomen.

Backup-Connect, een Nederlandse leverancier van online back-updiensten voor het mkb, heeft vlak voor het faillissement voor een onbekend bedrag de online back-upactiviteiten van IJsselstein IT Services overgenomen. Volgens Rimar Goudberg, curator bij Zillinger Molenaar & Verdonk Advocaten Heerenveen, zijn de back-upactiviteiten een paar weken voor het faillissement van IJsselstein IT Services verkocht aan Backup-Connect. Het Groningse it-bedrijf Bol Networks heeft de activiteiten van het failliet verklaarde IJsselstein IT Services overgenomen, aldus Goudberg.

Volgens Hilco de Roo, commercieel directeur van Backup-Connect, is het overnemen van de online back-upactiviteiten van andere aanbieders een belangrijk onderdeel van de groeistrategie van Backup-Connect. 'Met de overname van de back-upactiviteiten van IJsselstein IT Services versterken we ons marktaandeel en hebben we er een interessante partner bij om onze autonome groei verder gestalte te geven. Voor de meeste bedrijven is het veel rendabeler om de online back-up als 'full service' af te nemen dan om de dienst zelfstandig te onderhouden.'

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4083709). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.