Managed hosting door True

Proact levert St. Franciscus Gasthuis storage

 

Dataopslagspecialist Proact levert een nieuiwe dataopslagoplossing van HP 3Par aan het Sint Franciscus Gasthuis in Rotterdam. De oplossing bestaat uit twee volledig redundant uitgevoerde HP 3Par F400-storagesystemen.

De HP 3Par F400-storagesystemen bieden een hoge beschikbaarheid van de data middels snapshot-technologie en synchrone mirroring naar de tweede locatie. Door de kruislingse synchrone mirroring (cross replication) zijn de storagesystemen elkaars uitwijk, aldus Proact. Hiermee is voor Sint Franciscus Gasthuis een uitwijkomgeving gerealiseerd.

Verder zijn de HP 3Par F400-storagesystemen voorzien van vier storage controllers per systeem en thin provisioning-technologie. Hierdoor wordt het aantal handmatige handelingen op het gebied van back-up en recovery gereduceerd, aldus Proact.

Peter de Boer, teammanager Automatisering van het Sint Franciscus Gasthuis zegt dat er behoefte aan een nieuwe storage-oplossing was ontstaan door de sterke groei van de afgelopen jaren en om mee te kunnen groeien met de steeds meer toenemende digitalisatie in de zorg. 'Het Sint Franciscus Gasthuis was op zoek naar een storageplatform met maximale flexibiliteit, een zeer hoge beschikbaarheid tegen een scherpe prijs. Met deze vernieuwde storage-infrastructuur hebben we die gevonden, de hogere beschikbaarheid en sneller werkende storage-oplossing faciliteren ons in het bieden van goede patiëntenzorg.'

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4081817). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.