Managed hosting door True

CEO Progress Software stapt op

 

Richard Reidy, ceo van middleware leverancier Progress Software, treedt af. Zodra er een opvolger is gevonden, stapt hij op. Reidy heeft ruim twee jaar lang aan het roer gestaan van de Amerikaanse softwarebedrijf dat actief is in Nederland met een kantoor in Rotterdam.

Reidy, die tijdens zijn periode als ceo, het productportfolio aanzienlijk vernieuwde, zegt dat Progress Software toe is aan een nieuwe leider die de uitvoering van de strategie van het bedrijf gaat versnellen.

Progress deed het het laatste jaar niet slecht. In 2010 boekte het bedrijf een omzet van 529,1 miljoen dollar. In het twee kwartaal van 2011 zag Progress zijn omzet met 6 procent stijgen naar 134,7 miljoen dollar. Maar Progress is voorzichtig over de rest van het jaar door de zwakke verkoop van middleware aan het bedrijfsleven. In het derde kwartaal wordt een omzet van133 tot 136 miljoen dollar verwacht. Analisten gaan uit van  een omzet van 137,3 miljoen dollar. Progress zegt nu veel te investeren in zijn verkoopapparaat en professionele diensten.

Informatica, Tibco, IBM, Oracle, Red Hat en Microsoft

Progress is een middelgrote speler in de markt voor middleware, met producten zoals SonicMQ messaging system en Apama CEP (complex event processing). In deze markt zijn onder andere Informatica, Tibco, IBM, Oracle, Red Hat en Microsoft actief.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4073526). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.