Managed hosting door True

Acronis breidt samenwerking met Alternate uit

 

Acronis, de leverancier van oplossingen voor disaster recovery en databescherming voor fysieke, virtuele en cloud computing-omgevingen, maakt bekend dat Alternate Business Service reseller wordt van zijn zakelijke producten. Deze partner zal de recent geïntroduceerde zakelijke oplossing Acronis® Backup & Recovery 11 gaan aanbieden.

De consumentendivisie van Alternate is al reseller van Acronis True Image Home, het paradepaardje onder de consumentenproducten van Acronis. Alternate Business Service gaat zijn pijlen nu richten op het midden- en kleinbedrijf met back-up en hersteloplossingen. Gezien het groeipotentieel van deze markt streeft Alternate ernaar om zijn zakelijke productaanbod te verbreden en verdiepen.

Hiertoe heeft Alternate marketingbronnen beschikbaar gesteld die de merkbewustheid binnen het midden- en kleinbedrijf moeten vergroten. Alternate Business Service heeft daarnaast de server- en werkstationversie van Acronis Backup & Recovery 11 aan zijn groeiende productportefeuille toegevoegd.

"Bedrijfscontinuïteit is van cruciaal belang voor het bedrijfsleven. Om deze reden moeten de digitale activa van ondernemingen op effectieve wijze worden beschermd. De producten van Acronis op het gebied van disaster recovery en databescherming sluiten naadloos aan op deze behoeften en bieden het midden- en kleinbedrijf gebruiksvriendelijke oplossingen. Het doet ons een genoegen om de oplossingen van Acronis op te nemen in het productaanbod van Alternate Business Service om beter te kunnen voorzien in de behoeften van onze klanten", aldus Thijs Reijns, sales manager van Alternate Business Service.

"We zijn verheugd met de uitbreiding van onze relatie met Alternate. Gezien het succes dat zij de afgelopen 12 jaar hebben geboekt met de verkoop van consumentenproducten hebben wij er vertrouwen in dat Alternate de omzet van onze zakelijke producten in de Nederlandse MKB-markt een krachtige impuls zal geven. Acronis zal blijven samenwerken met zakelijke partners om onze aanwezigheid te vergroten en de bekendheid van onze producten in de Benelux te verbeteren", aldus Dirk Raeymaekers, directeur Channel & Business Development voor de Benelux bij Acronis.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4072570). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.