Managed hosting door True

Aladdin en Jungo sluiten partnerovereenkomst

 

Aladdin Knowledge Systems, leverancier van beveiligingsoplossingen voor software en internet content, heeft een partnerovereenkomst gesloten met Jungo Software Technologies, leverancier van home/SOHO en MKB-beveiligingssoftware.

De overeenkomst beoogt Aladdin eSafe Content Security te combineren met het Jungo’s OpenRG beveiligingsplatform voor breedbandverbindingen. Met de overeenkomst bieden Aladdin en Jungo particuliere en MKB-gebruikers een uitgebreide beveiligingsoplossing voor hun breedbandverbindingen. Een dergelijke oplossing is normaal gesproken alleen beschikbaar voor grote organisaties. Klanten kunnen met één klik op de knop een content- en e-mailfilter activeren waarmee zij direct beschermd zijn tegen virussen. Ook worden automatisch updates uitgevoerd zonder dat dit een negatieve invloed heeft op de prestaties.

‘Bij elke e-mail die organisaties en particulieren verzenden of ontvangen, staan zij bloot aan hoge risico’s. Zo kunnen zij bijvoorbeeld getroffen worden door virussen, wormen of spam ‘, vertelt Shimon Gruper, vice president technologies van Aladdins eSafe Business-divisie. ‘We zijn blij dat we samen met Jungo een platform kunnen vormen waarmee we kleine bedrijven en consumenten voorzien van effectieve filtering van hun content, zonder dat daarbij IT-specialisten en kostbare investeringen nodig zijn.‘

De gezamenlijke beveiligingsoplossing vereist geen installatie van software en heeft minimale gevolgen voor de prestaties van de systemen. eSafe blokkeert spam en gebruikt de modernste virusdetectieprogramma’s die elk uur geactualiseerd worden. Met de eSafe Content Inspection Engine worden bovendien maatregelen uitgevoerd voor een preventieve bescherming tegen nieuwe en nog onbekende virussen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/407098). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.