Managed hosting door True

MegaSellers start nieuwe divisie Business Solutions

 

De MegaSellers Groep is een nieuwe werkmaatschappij rijker, die zich onder de naam MegaSellers Business Solutions bezighoudt met de levering van flexibele bedrijfssoftware.

Daartoe is een overeenkomst aangegaan met Microsoft. MegaSellers is intussen officieel aangesteld als Microsoft Certified Business Solutions Partner.

De MegaSellers Groep is zelf een gebruiker van Microsoft Navision voor alle bedrijfsprocessen en de gehele keten van inkoop, opslag, verkoop en logistieke afwikkeling en financiële administratie. Het bedrijf zal in de nieuwe divisie oplossingen leveren die zijn gebaseerd op Navision. Doelgroep is de het midden- en kleinbedrijf, een segment waarin Microsoft op dit moment minder goed vertegenwoordigd is en waar een forse afzetmarkt wordt verwacht.

MegaSeller is zelf een van de ontwikkelaars van de Navision-software geweest. Mede door dit in combinatie met de kennis die MegaSellers van dit marktsegment bezit en het eigen intensieve gebruik van het pakket, voorziet de onderneming een belangrijk deel van deze markt naar zich toe te kunnen trekken. ‘Het MKB is over het algemeen wel geautomatiseerd, maar weinig doeltreffend,’ constateert algemeen directeur Raymond Perridon. ‘Wij kennen de problemen in dat segment als geen ander omdat wij al geruime tijd duizenden klanten in het MKB bedienen. Er ligt daar voor ons een enorme markt braak.’

Het unieke van Navision voor het MKB is de prijs. Voor een relatief laag bedrag van c.a. 1.950,- euro per gebruiker beschikt men over een functionaliteit van een alles omvattend bedrijfssysteem in een programma.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/407080). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.