Managed hosting door True

Sybase oplossingen beschikbaar via SAP partners

 

De mobiele oplossingen van Sybase zijn nu, nog geen jaar na de overname van Sybase door SAP, beschikbaar via de partners in het wereldwijde SAP ecosysteem.

SAP value-added resellers (VARs) die zijn geautoriseerd voor de verkoop van SAP BusinessObjects en SAP Business All-in-One oplossingen, krijgen de kans om geselecteerde mobiele apps van Sybase en Sybase oplossingen voor applicatieontwikkeling en het beheer van mobiele apparaten te verkopen.

De volgende Sybase oplossingen zijn nu verkrijgbaar via het SAP ecosysteem:

• Afaria: Een oplossing voor het beheer van mobiele apparaten en veiligheid in de markt. Vanuit een enkelvoudig administratief beheerscherm laten mobiele data, applicaties en apparaten zich centraal aansturen, beveiligen en uitwisselen.
• Sybase Unwired Platform: Een platform dat de ontwikkeling, uitwisseling en beheer van mobiele bedrijfsoplossingen vereenvoudigt. Het vereenvoudigt lastige klussen zoals de integratie van de backoffice, beveiliging van de toegang voor mobiele apparaten op het bedrijfsnetwerk, het synchroniseren van push data en het ondersteunen van verschillende soorten apparaten.
• Sybase Mobile Sales application for SAP CRM: Geeft overal en altijd toegang tot SAP CRM via iPhone en Windows Mobile smartphones, inclusief ondersteuning voor extra apparaten, zoals BlackBerry.
• Sybase Mobile Workflow application for SAP Business Suite: Stelt mobiele gebruikers in staat om bedrijfsprocessen die onmiddellijke actie vereisen, zoals workflow items en alerts, tijdregistratie en reisverzoeken, via een gebruikelijke en veilige e-mailinbox te beheren.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4065215). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.