Managed hosting door True

CA neemt Nederlandse Watchmouse over

 

Beheersoftwareleverancier CA neemt voor een onbekend bedrag de Nederlandse SaaS-leverancier Watchmouse over. Watchmouse levert SaaS-oplossingen voor cloud-, mobiele en traditionele webapplicaties. Via meer dan zestig meetstations in ruim veertig landen biedt de Nederlandse SaaS-aanbieder gebruikers inzage in de prestaties van toepassingen en de beschikbaarheid ervan.

De Watchmouse-oplossing wordt gekoppeld aan CA's Service Assurance-divisie en de Nimsoft-tak. Hierdoor kunnen gebruikers de gebruikservaring van over de hele wereld proactief beheren, kunnen prestatieproblemen van applicatie snel geïdentificeerd en opgelost worden en kunnen beter de verantwoordelijkheden van de cloudleverancier in de service level agreement worden opgenomen. Door de koppeling met Nimsoft krijgen klanten de mogelijkheid responsetijden van clouddiensten te controleren.

Application Performance Management (APM)

CA koppelt de Watchmouse-oplossing ook aan zijn Application Performance Management (APM)-oplossing. Hierdoor krijgen grootzakelijke klanten de mogelijkheid om al hun applicaties binnen een enkele oplossing te beheren. De oplossing stelt klanten in staat om proactief te identificeren, prioriteiten aan taken toe te kennen en problemen tijdig op te lossen voordat zij een negatieve invloed krijgen op de productiviteit van medewerkers.

De Watchmouse-oplossing gaat als add on-mogelijkheid door CA verkocht worden. Watchmouse levert zijn diensten in een abonnementsvorm waarvoor geen betaling vooraf nodig is.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4064146). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.