Managed hosting door True

'Salesforce.com is meest innovatieve bedrijf'

 

Salesforce.com is het meest innovatieve bedrijf ter wereld. Het Amerikaanse bedrijf van de kleurrijke ceo Marc Benioff staat boven Amazon.com, Apple en Google. Dit blijkt uit de jaarlijkse Forbes top 100-lijst van de meest innovatieve bedrijven ter wereld. Opmerkelijk is dat grote ict-leveranciers zoals HP, IBM en Cisco helemaal niet voorkomen in de Forbes top 100.

In de jaarlijkse Forbes top 100 van meest innovatieve bedrijven ter wereld, staat opmerkelijk Salesforce.com op nummer één. De onderneming van ceo Marc Benioff was de eerste crm-leverancier die cloudgebaseerde toepassingen aanbood. Forbes bepaalt de lijst op basis van de 'innovatiecode die doordrongen is tot zowel mensen, processen als de filosofie van het bedrijf'.

In de Forbes top 100 staan 22 ict-ondernemingen, waaronder Amazon.com (2), Apple (5), Google (7), Infosys (15) en Nintendo (20). Op nummer 34 staat dataopslagleverancier Netapp. Juniper Networks staat op 42, gevolgd door Adobe (54), Agilent Technologies (55), HTC (56) en chipleverancier ASML (59). Opmerkelijk is dat spelers als HP, IBM en Cisco helemaal niet voorkomen in de top 100.

In samenwerking met Datanews

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4061846). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.