Managed hosting door True

Microsoft Worldwide Partner Conference 2011

Microsoft helpt partners met 5,8 miljard dollar

 

Investering dollar groei

Microsoft investeert in totaal 5,8 miljard dollar in tools, trainingen en incentives voor ict-dienstverleners die de cloudgebaseerde software van de leverancier willen verkopen. Dit maakte de softwareleverancier bekend op zijn jaarlijkse Microsoft Worldwide Partner Conference (WPC) 2011, dat onlangs in Los Angeles werd gehouden.

Microsoft hoopt dat ict-dienstverleners door deze extra steun meer cloudsoftware aan klanten weten te verkopen, zoals Microsoft Office 365, Windows Azure, SQL Server, Hyper-V en System Center. Klanten kunnen deze software gebruiken voor private cloud computing-omgevingen. 

Partners kunnen extra geld verdienen door middel van ‘incentives', als ze deelnemen aan Software Assurance Planning Services dat in augustus 2011 beschikbaar komt. Partners moeten dan meer software en diensten zien te verkopen aan klanten die mee doen aan het Microsoft Software Assurance-licentieprogramma.

Microsoft Dynamics CRM Online

Ict-dienstverleners die meedoen aan het Microsoft Dynamics CRM Software Advisor Program (CSA) krijgen tot wel 40 procent commissie als ze nieuwe klanten winnen voor Microsoft Dynamics CRM Online-software.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4054560). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.