Managed hosting door True

CS Building Solutions krijgt update

Hercuton besteedt ICT uit aan Centric

 

Bouwbedrijf Hercuton besteedt de volledige ict-omgeving uit aan het System Management Center van Centric te Eindhoven. Het betreft een ASP-opdracht voor de duur van vijf jaar. Daarnaast gaat Centric CS Building Solutions en het documentmanagementsysteem volledig up-to-date maken en wordt gestart met de functionele uitbreidingen en de implementatie hiervan. Belangrijk hierin is het digitaliseren van de projectdossiers.

Hercuton maakt al jaren gebruik van het erp-pakket CS Building Solutions van Centric, in combinatie met het documentmanagementsysteem (DMS) van Arco. Hercuton heeft er beleidsmatig voor gekozen zich volledig te richten op zijn core business: het ontwerpen en bouwen van duurzame bedrijfshuisvesting in prefab-beton.

TelecityGroup

Het ontwerpen en bouwen van duurzame bedrijfshuisvesting is precies wat Hercuton voor datacenter-provider TelecityGroup gaat doen. Eind juni 2011 werd bekend dat het bouwbedrijf na de bouwvak start met de nieuwbouw van een datacenter in prefab-beton. Het gebouw heeft een oppervlakte van 25.000 vierkante meter.

Door het gebruik van prefab-beton is een bedrijfspand in de zomermaanden koel en in de wintermaanden eenvoudig op temperatuur te houden. Dat heeft een gunstige invloed op het werkklimaat en zorgt ervoor dat installaties minder energie verbruiken.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4047520). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.