Managed hosting door True

Samenwerking Five 4 U/GrafiPlus en Barbieri

 

Samenwerken

GrafiPlus, de grafische divisie van distributeur Five 4 U, gaat samenwerken met BARBIERI electronic, een internationaal producent en leverancier van intelligente meet- en managementsystemen voor kleur in de grafische industrie. Per 1 september 2011 zal Five 4 U/GrafiPlus ook exclusief de Barbieri-producten gaan verkopen in Frankrijk.

De producten van Barbieri werken naadloos samen met de verschillende Rip- en colormanagement applicaties die vandaag op de markt zijn. De Barbieri-meetsystemen maken het mogelijk om zowel in de traditionele- als de digitale printmarkt de kleuren op te meten en dit onafhankelijk van het inkttype (dye, solvent, eco-solvent of UV-printing) of drager (papier, film en textiel tot hout, glas of plexi).

"We zijn zeer verheugd met Five 4 U/GrafiPlus als distributeur voor de Benelux en Franse markt", zegt Wolfgang Passler, International Sales and Marketing Manager bij BARBIERI electronic. "We zijn onder de indruk van hun focus en heldere strategie om alleen de beste producten en diensten te leveren. Dit kenmerkt het bedrijf als een distributeur met toegevoegde waarde."

"Het totale Barbieri gamma van spectrophotometers en de bijhorende software biedt ons als distributeur de mogelijkheid om ons resellerkanaal de meest hoogwaardige oplossingen aan te bieden in de diverse specifieke markten", zegt Jeroen Branders, Manager GrafiPlus bij Five 4 U.
Meer informatie over de producten en diensten van BARBIERI electronic is te vinden via www.barbierielectronic.com/.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4046342). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.