Managed hosting door True

BAS Group neemt Dexcom Holdings over

 

Computer- en elektronica retailer BAS Group is voornemens om branchegenoot Dexcom Holdings over te nemen. Daarmee worden de winkelketens Dixons en Dynabyte onderdeel van BAS Group, dat ook eigenaar is van onder meer MyCom.

Onder de vleugels van BAS Group zullen de winkels van Dixons en Dynabyte gaan de winkels nu verder. Voor de klanten blijft verder alles vertrouwd: aan de winkels, de service en de garanties verandert er niets, zo belooft BAS Group. 

Door de overname wordt BAS Group een van de grootste computer- en elektronica-(r)etailers in Nederland. Alle centrale activiteiten worden ondergebracht op het hoofdkantoor van BAS Group in Almere. Het hoofdkantoor van Dexcom in Den Bosch zal worden opgeheven, waarbij circa 90 arbeidsplaatsen komen te vervallen. De betrokken medewerkers zijn vandaag op de hoogte gesteld en er wordt hen een traject aangeboden waarbij ze naar een nieuwe baan worden begeleid. De overdracht van Dexcom naar de BAS Group heeft geen gevolgen voor de werkgelegenheid in de huidige winkels van Dixons, Dynabyte en Harmony Financial Services.

De plannen zijn onder voorbehoud van goedkeuring door de NMa.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4046320). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.