Managed hosting door True

Adobe stopt met eigen eSignatures

 

Het bedrijf EchoSign is overgenomen door Adobe, dat daarmee de webapplicatie EchoSign in handen krijgt. Adobe's eigen ondertekeningendienst, eSignatures zal hiermee verdwijnen. Diverse webapplicaties van softwareleverancier Adobe worden voortaan van EchoSign voorzien. Hierdoor is het mogelijk een elektronische handtekening onder documenten te zetten en deze te beheren.

Momenteel maken wereldwijd ruim drie miljoen mensen gebruik van EchoSign. Behalve documenten beheren en digitaal ondertekenen, kan er ook worden bijgehouden welke documenten ondertekend zijn. Adobe wil de dienst inbouwen in bestandsoverdrachtservice SendNow, formulieropsteller FormsCentral en online PDF-maker CreatePDF. De mogelijkheid om online te ondertekenen scheelt volgens Adobe een hoop geld dat moet worden uitgegeven aan fax-apparatuur, papier en enveloppen.

EchoSign

EchoSign kan door zowel consumenten als bedrijven worden gebruikt. Het werkt in zijn geheel in de cloud, waardoor er geen handtekeningen op de pc worden opgeslagen. Het bedrijf EchoSign opereert vanuit Palo Alto in Californië en heeft kantoren in Groot-Brittannië en Duitsland. De oprichters van EchoSign en alle medewerkers gaan bij Adobe werken.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4043785). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.