Managed hosting door True

EMC benoemt Jeroen Hagen tot Channel Director

 

EMC, speler op het gebied van informatie-infrastructuur oplossingen, heeft Jeroen Hagen benoemd tot Channel Director. Hagen is de eerste die deze functie binnen EMC Nederland gaat bekleden. EMC wil met het aanstellen van een Channel Director extra investeren in het partnerkanaal en een sterkere focus leggen op het indirecte sales.

Jeroen Hagen was voor zijn overstap naar EMC werkzaam bij HP als enterprise channel manager West Europa. Daar deed hij ervaring op met partnerstrategieën en het vormen van een indirect sales-kanaal. Daarvoor was Hagen commercial director business to business bij Philips Consumer Electronics. Ook was hij eerder in zijn carrière gedurende zeven jaar sales manager indirect channel voor HP in Nederland. Bij EMC Nederland wordt hij verantwoordelijk voor de partnerstrategie en de indirecte verkoopresultaten.

Hans Middelburg, country manager EMC Nederland: 'Het partnerkanaal is erg belangrijk voor EMC in het verwezenlijken van onze ambities. Daarom heeft EMC ervoor gekozen de aparte functie van Channel Director in het leven te roepen. Jeroen Hagen heeft de expertise en ervaring om in deze rol de ambities van EMC Nederland waar te maken en te zorgen dat we samen met onze partners klanten van de juiste oplossingen voorzien om succesvol te kunnen zijn in hun branche."

Hagen geeft onder andere leiding aan channel manager Michel Schrok, die al jaren het gezicht is van de channelorganisatie bj EMC Nederland.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4043273). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.