Managed hosting door True

Samenwerking Five 4 U/GrafiPlus en Markzware

 

Samenwerken

GrafiPlus, de grafische divisie van distributeur Five 4 U, sluit een samenwerkingsovereenkomst met Markzware, leverancier van kwaliteitsbeheeroplossingen voor de grafische industrie, drukkerijen en uitgeverijen. Grafimedia-resellers in de gehele Benelux kunnen vanaf nu terecht bij Five 4 U/GrafiPlus voor grafische oplossingen.

Five 4 U/GrafiPlus biedt vanaf nu het volledige portfolio van Markzware-producten aan. Dit portfolio omvat de bekende oplossing Markzware Flightcheck voor de controle van zowel native als PDF-bestanden. Daarnaast levert het bedrijf populaire Adobe InDesign-plug-ins, zoals Q2ID voor de conversie van Quark naar InDesign en PUB2ID voor de conversie van Microsoft Publisher naar InDesign. Verder omvat het portfolio QuarkXPress XTensions, zoals ID2Q (InDesign naar Quark) en MarkzTools voor het converteren en opslaan naar oudere versies van QuarkXPress-documenten.

"De specialistische software van Markzware is een belangrijke aanvulling op ons portfolio", zegt Jeroen Branders, Manager GrafiPlus bij Five 4 U. "Door het opnemen van Markzware in ons gamma kunnen wij ons kanaal nu voorzien van een totaaloplossing voor zowel Adobe InDesign- als Quark-gebruikers."

Ook Markzware is zeer tevreden met deze samenwerking. "Wij kunnen hiermee onze producten voor bestandsconversie, pre-flight en DTP-desktopzoeken aanbieden in een brede afzetmarkt in Nederland en België", zegt David Dilling, Managing Director van Markzware b.v., het Europese kantoor van Markzware, Inc. "Five 4 U/GrafiPlus is de belangrijkste distributeur voor de grafische markt in de Benelux. Onze keuze om met deze partij te gaan samenwerken, was dan ook logisch."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4041298). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.