Managed hosting door True

Quest Software lanceert Quest Partner Circle

 

Quest Software introduceert wereldwijd partnerprogramma Quest Partner Circle, dat resellers, referral partners en distributeurs een geïntegreerd en transparant interactiemodel biedt voor het gehele Quest Software productportfolio

Dit portfolio bestaat uit identity and access management, application performance monitoring, data protection, administration and automation, migration and consolidation, en development and optimization.

Het nieuwe programma brengt meer dan 4500 partners, afkomstig uit diverse lopende en via acquisitie verworven channelprogramma's, samen en garandeert nauwere samenwerking met Quest. Dit biedt partners de mogelijkheid om zowel meer waarde aan klanten als eigen omzet en margepotentieel toe te kunnen voegen, zo zegt Quest.

In de afgelopen jaren heeft Quest meer focus gelegd op indirecte verkoop. Deze was in 2010 goed voor 40% van de wereldwijde omzet van het bedrijf. In de afgelopen 18 maanden is tevens het interne management en channel-team uitgebreid naar meer dan 200 channel-experts.

De Quest Partner Circle maakt zijn internationale debuut op de Microsoft Worldwide Partner Conference (WPC), die plaats vindt van 10 tot 14 juli in Los Angeles. Als Silver Sponsor van WPC2011 onderstreept Quest Software zijn focus op Microsoft, zijn channel partnerovereenkomsten en positie als specialist in Windowsmigratie en -beheer, inclusief die van Microsoft Office 365.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4035758). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.