Managed hosting door True

IT-beheerspecialist IC&S herdoopt in Jitscale

 

It-beheerder IC&S Service & Support uit Nieuwegein verandert zijn naam in Jitscale. Dit was al de merknaam voor de buitenlandse activiteiten. Het bedrijf wil onder één vlag verder gaan om zo meer eenheid te creëren. Bovendien heeft Jitscale internationale groeiambities en opent het kantoren in San Francisco, New York en Londen. Er werken veertig man in Nederland en tien in de Verenigde Staten.

IC&S biedt al sinds 1999 dienstverlening op het gebied van beheer van bedrijfskritische infrastructuren en applicaties, in het bijzonder internetomgevingen. Internationaal gezien bood IC&S zijn diensten al aan onder de naam Jitscale, waarbij de focus lag op cloud computing-infrastructuren. Gaandeweg vertoonde de dienstverlening van Jitscale steeds meer overlap met de services van IC&S, waardoor de differentiatie van beide merken verdween. Om meer eenheid te creëren heeft de directie besloten om vanaf 1 juli 2011 de activiteiten in alle landen onder de naam Jitscale uit te voeren. De dienstverlening bestaat uit het ontwerpen, inrichten, beheren en optimaliseren van bedrijfskritische it-platformen, in combinatie met cloud computing, aldus directeur/oprichter Eelco van Beek.

Uitbreiding

Jitscale is sinds januari 2011 als cloud computing-leverancier ISO/IEC 27001 gecertificeerd. De infrastructuurbeheerder blijft zich op de bovenkant van de markt richten, maar wil nu ook het midden- en kleinbedrijf gaan bedienen. Daarvoor breidt het zijn beveiligingsdiensten uit. Jitscale wil bovendien groeien op de internationale markt. Zo zal het bedrijf binnenkort nog een kantoor openen in San Francisco, New York en Londen. JItscale zoekt voor zijn kantoren in New York en Florida, waar het al zit, nog verkopers. Voor de Nederlandse vestiging in Nieuwegein zoekt het bedrijf nog een aantal beheerspecialisten en ontwikkelaars.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4035659). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.