Managed hosting door True

Leverancier verhuist naar Attachmate-kantoor

Novell ontslaat en zoekt personeel in Nederland

 

Door de samenvoeging van Novell en The Attachmate Group vervallen er 'minder dan tien banen' bij open source- en Linux-leverancier Novell. Het gaat alleen om banen in de backoffice. Voor de frontoffice worden nieuwe medewerkers gezocht. Dit zegt Ronald de Jong, verkoopdirecteur van The Attachmate Group in de emea-regio.

Ronald de Jong, voorheen directeur van Novell Benelux en nu werkzaam bij The Attachmate Group, reageert op de grote reorganisatie in de emea-regio waarbij veel banen in de backoffice vervallen.  De Jong: ‘In Nederland gaat het hierbij om minder dan tien banen. De reorganisatie is noodzakelijk omdat er veel dubbelfuncties waren. Met name op het gebied van hr, legal en administratie.'

The Attachmate Group heeft Novell officieel eind april 2011 overgenomen. Novell is nu opgedeeld in twee afzonderlijke bedrijfsonderdelen: Novell en Suse. Samen met Attachmate en NetIQ vormen zij The Attachmate Group.

Alphen aan den Rijn

Novell Benelux en zijn werknemers zitten per 1 juli 2011 in het kantoor van Attachmate in Alphen aan den Rijn. Van het kantoor in Utrecht Papendorp is afscheid genomen. Novell Technical Services blijft gevestigd aan de Marten Meesweg in Rotterdam.

Het bestaande kantoor van The Attachmate Group biedt voldoende ruimte aan de Novell-medewerkers van het Utrechtse kantoor, aldus de Jong. ‘Er werken daar ongeveer negentig mensen. 65 mensen zijn afkomstig van Novell en 25 van The Attachment Group.' De Jong zegt dat voor het kantoor in Alphen aan de Rijn nog naar nieuwe mensen in de frontoffice wordt gezocht. ‘Ik zoek nog goede verkopers en technische verkopers.'

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4035233). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Reacties

Waar kan ik mijn CV naar toe sturen voor sollicitatie?

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.