Managed hosting door True

Willem Hendrickx leidt Riverbed EMEA

 

De Belg Willem Hendrickx wordt de nieuwe Europese directeur van wan-optimalisatieleverancier Riverbed. Hendrickx was in het verleden directeur van EMC Nederland en later verantwoordelijk voor het ict-kanaal van de opslagleverancier. Hendrickx vervangt Marcus Chambers die het bedrijf heeft verlaten.

De Belg Hendrickx heeft ruim 8,5 jaar bij EMC gewerkt. Hij werkte daarna nog even als executive vice president  bij het Zweedse Tieto. Hendrickx  krijgt de taak om Riverbed verder te laten groeien, onder andere in snelgroeiende marktsegmenten zoals cloud computing, disaster recovery en virtualisatie. Ook de groei van ‘remote offices', thuiswerkers en mobiele werknemers, die verbonden moeten worden aan het hoofdkantoor, speelt Riverbed in de kaart.

Riverbed is in Nederland actief vanuit een kantoor in Hoofddorp, dat wordt geleid door regional director Carel Bak. In Nederland zijn er verschillende gebruikers van Riverbed-oplossingen, zoals transportbedrijf Mamoet en de bloemenveiling in Naaldwijk. In Nederland wordt Riverbed verkocht door systeemintegratoren, waaronder BT, AT&T, Telindus-ISIT en Verizon.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4034927). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.