Managed hosting door True

Helderberg neemt The Bean Machine over

 

Helderberg, aanbieder van online financiële oplossingen, heeft het software- en internetbureau The Bean Machine gekocht. Beide bedrijven komen uit Enschede. Met deze transactie zegt Helderberg zijn softwareontwikkelafdeling te kunnen versterken om zijn online platform verder te kunnen uitbouwen. Er werken vijf man bij The Bean Machine. Helderberg telt veertien man.

Helderberg levert online oplossingen aan accountants- en administratiekantoren. Hierbij wordt voor de uitwisseling van gegevens tussen accountants, klanten en andere partijen zoals banken, gebruik gemaakt van het platform van Helderberg. Volgens directeur Herke Plantenga van Helderberg bestaat er in de markt behoefte aan zo'n uitwisselingsplatform. ‘Door de overname van The Bean Machine zijn we in staat de doorontwikkeling van ons platform aanzienlijk te versnellen.'

The Bean Machine bestaat vier jaar en ontwikkelt webapplicaties op basis van een Agile-aanpak (Scrum) en met behulp van Java- en Ruby on Rails-technologie. Directeur Peter Bakker verwacht dat zijn bedrijf na vier jaar toe is aan een nieuwe stap. Door op te gaan in Helderberg kunnen de krachten worden gebundeld, aldus Bakker. Hij neemt in de nieuwe onderneming de rol van directeur software-ontwikkeling op zich. Aan het team worden deze zomer nog drie ict'ers toegevoegd.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4034757). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.