Managed hosting door True

Interconnect lanceert nieuw partnermodel

 

Handen schudden

Ict-dienstverlener Interconnect uit Den Bosch introduceert een nieuwe versie van haar partnermodel. Deze update biedt onder meer een nieuwe vorm van samenwerking die kansen biedt voor dienstverleners in de ICT sector.

Een van de grote veranderingen in het nieuwe partnerprogramma is de introductie van een hybride model. Het model biedt partners meer keuze over de mate van verantwoordelijkheid die zij voor hun klanten willen dragen. Dit creëert nieuwe kansen om samenwerkingsverbanden uit te breiden.

Naast de optie om als tussenpersoon op te treden krijgen partners ook de mogelijkheid om relaties rechtstreeks bij Interconnect aan te dragen. Zij lopen dan geen risico voor de aangedragen dienst maar ontvangen wel een doorlopende vergoeding voor hun inspanningen. Deze afweging kan per dienst gemaakt worden zodat partners maximale flexibiliteit hebben.

Het nieuwe partnermodel schept ook meer duidelijkheid over de rechten van partners op het gebied van bijvoorbeeld support en marketing middelen. Dit zal de basis vormen voor verdere ontwikkelingen in het partnerschap.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4029280). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Dit artikel is nog niet vrijgegeven voor publicatie.

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.