Managed hosting door True

Finalist in ander jasje

 

Finalist is onder andere gespecialiseerd enterprise content management

ICT-dienstverlener Finalist heeft een nieuwe uitstraling. De economische crisis en een wisseling in de directie stonden aan de basis van deze rebranding. Vanaf 1988 is Finalist autonoom doorgegroeid tot een ICT-dienstverlener met zestig techneuten.

Uitgangspunt van de nieuwe vormgeving is de waarde die Finalist toevoegt aan de markten waarop zij zich begeeft. 'Het is onze missie om organisaties intenser te laten samenwerken met hun belangengroepen door begrip, inzicht en openheid te creëren," zegt Michel Winkels, algemeen directeur. Als laatste stap is de huisstijl vernieuwd en in lijn gebracht met de strategie en imago van de organisatie.'

Finalist ondersteunt en begeleidt sinds 1988 organisaties met ICT-consultancy, implementatieprojecten en applicatiebeheer. Het bedrijf is gespecialiseerd in open source, open standaarden en de programmeertalen Java, PHP en Ruby. Finalist creëert begrip, inzicht en openheid tussen organisaties en hun belangengroepen. De ICT-producten en diensten van Finalist maken een intensere samenwerking mogelijk. Dit doet het bedrijf door middel van drie specialismen: Enterprise Content Management, Data Visualisatie en Integratie & Ontwikkeling. In Nederland werkt Finalist met 60 medewerkers, verdeeld over kantoren in Rotterdam, Amsterdam en Eindhoven.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4027669). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.