Managed hosting door True

Samenwerking RFID Platform Nederland en ECP.NL

 

Het RFID Platform Nederland en ECP.NL, platform voor eNederland, gaan hun krachten bundelen op het terrein van toepassing van RFID, de nieuwe smart chip die contactloos gelezen kan worden.

De toepassingen van de RFID-chip gaan zo snel dat het platform RFID en ECP.NL besloten hebben hun inspanningen op dit terrein te bundelen.

 

'RFID maakt het mogelijk om op afstand goederen en personen te volgen en te identificeren. Het gebruik van RFID-technologie is van grote economische en maatschappelijke waarde voor sectoren als logistiek, transport, retail, zorg, defensie en onderwijs,' aldus een vandaag door de twee partijen uitgebrachte verklaring.


Tot het gezamenlijke terrein zal de bevordering van RFID in commerciële processen, de innovatieve toepassing binnen het gehele bedrijfsleven en het ontwikkelen en beheren van een privacyprotocol gaan behoren. Beide partijen blijven zelfstandig functioneren.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/402512). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.