Managed hosting door True

APC koopt serverkastspecialist Kell Systems

 

Kell Systems, een Britse leverancier van verplaatsbare serverkasten, is overgenomen door APC by Schneider Electric, leverancier van energievoorziening en koelingsystemen voor datacenters. Kell Systems biedt een 'server room in-a-box', waarmee servers en netwerkhardware direct in de kantoorruimte kunnen worden ingezet. Kell Systems is al een paar jaar actief op de Nederlandse markt.

Kell Systems levert geluiddichte serverkasten, zoals de ComputerVault Pro. In de kast passen twee servers met bijbehorende opslagsystemen, netwerkhardware en randapparatuur. De maximale thermische belasting is 800 W, terwijl de kast zelf 60 W gebruikt. Deze kasten kunnen direct in de kantoorruimte worden geplaatst, wat aparte computerruimtes overbodig maakt. De kasten van Kell Systems combineren geluiddemping en thermische capaciteit met betrouwbaarheid en een volledige plug-to-play specificatie. De kasten zijn geschikt voor servers van onder andere Fujitsu, HP en IBM.

Bladeservers IBM, HP, Dell

De tweede productlijn van Kell Systems is de BladeVault. Deze kast is speciaal ontworpen om een it-omgeving te herbergen. De BladeVault is geconfigureerd voor bladeservers van IBM, HP of Dell en voor ups-apparatuur (uninterruptible power supplies), dataopslag- en randapparatuur.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4021424). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.