Managed hosting door True

i365 opent EMEA-hoofdkantoor in Den Bosch

 

Back-upspecialist i365, een zusterbedrijf van dataopslagspecialist Seagate, opent een emea-hoofdkantoor (Europa, Midden-Oosten & Afrika) in Den Bosch. Het hoofdkantoor zal naast de verkoop- en marketingactiviteiten dienst doen als trainingscentrum voor ict-dienstverleners en klanten.

i365 biedt in Nederland zijn EVault-cloudoplossingen voor databeveiliging aan kleine en middelgrote organisaties voor het beschermen en toegankelijk maken van hun bedrijfsgegevens. EVault wordt in Nederland door ict-dienstverleners aangeboden die meedoen aan het  EVault cloud connected service provider (ccsp)-programma, waarmee ze een clouddienst voor data back-up opzetten en uitbouwen. Deze back-upomgeving wordt ondersteund door de EVault-software met replicatie naar de i365-cloud. In Nederland wordt de dienst onder andere aangeboden door EspritXB en Avantage.

EVault-cloudtrainingen

Johan Pellicaan, directeur van i365 in emea, zegt dat een nieuw hoofdkantoor nodig is omdat hij meer EVault-cloudoplossingen verwacht te verkopen.Tevens kunnen gebruikers trainingen volgen in het kantoor en met anderen ervaringen delen.

Don Salimans, technisch ict-specialist bij de gemeente Oss en klant van i365, beaamt dit. 'De nieuwe faciliteit is al snel een plek geworden voor belangrijke samenwerking. Hoewel we het voorheen handig vonden dat training bij ons op kantoor werd gegeven, worden we ons nu bewust hoe waardevol het is om ook van anderen te leren.'

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4019926). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.