Managed hosting door True

Alpha International lanceert vernieuwde webshop

 

Alpha International introduceert zijn vernieuwde webshop, op basis van Batavi, in samenwerking met Iceshop. Batavi is een state-of-the-art open source ecommerceplatform, dat gespecialiseerd is in oplossingen voor het online kanaal.

Alpha International heeft Iceshop geselecteerd om dit complexe project uit te voeren vanwege het open source Batavi-webservices-concept. De vernieuwde webshop van Alpha International kent een aantal belangrijke nieuwigheden. Zo is de webshop meertalig, is de webshop opengesteld voor prospects om bijvoorbeeld een offerte aan te vragen en is er een intuïtieve navigatie toegevoegd. Verder wordt door een volledige integratie met het interne ERP-systeem van Alpha International aan klanten de mogelijkheid geboden om realtime voorraad en prijzen op te vragen, maar ook openstaande orders , retouren, en elektronische facturen inzichtelijk te hebben.

Klanten kunnen via de product-selector, met "pre and after search"-mogelijkheden razendsnel de juiste producten vinden en indien gewenst direct een order plaatsen. Daarnaast is er de mogelijkheid ontstaan zeer eenvoudig via het uploaden van een Excel-formulier een bestelling te plaatsen. Handig voor als het grote orders betreft of herhaalbestellingen.

De samenwerking tussen het Batavi-team van Iceshop en het 'in house'-team van Alpha International, heeft het mogelijk gemaakt de op maat gemaakte logistieke processen van Alpha International te spiegelen in de online webshop. De efficiënte webshop sluit aan op Alpha Internationals filosofie om tegen lage marktprijzen computer supplies te distribueren.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4018867). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.