Managed hosting door True

Nexsan rekruteert VARs in Nederland

 

Nexsan, leverancier van disk-based storagesystemen, kondigt aan nieuwe Value Added Resellers (VAR's) aan te willen trekken in Nederland. Nexsan is op zoek naar een select aantal kundige kanaalpartners die zich richten op het bouwen van complete IT-infrastructuren en het bieden van toegevoegde waarde aan eindgebruikers.

Met deze nieuwe partners wil Nexsan de geografische dekking en aanwezigheid in verticale markten verder uitbreiden. Momenteel verkoopt de storageleverancier haar producten via de Nederlandse resellers Berg IT, Proact, Compliant ICT en Storedata en gaat op zoek naar kanaalpartners om de omzet te verhogen.

Nexsan verkoopt volledig indirect en vertrouwt daarbij op een one-tier kanaalmodel. De storageleverancier biedt tier one storage voor tier two prijzen. Dit levert uitstekende marges op voor resellers, aldus Nexsan. Met R&D, support en logistieke faciliteiten in het Verenigd Koninkrijk kan Nexsan deze middelen snel beschikbaar maken voor partners in Europa.

Nexsan kondigde onlangs de nieuwe E-Series storageoplossingen aan. Deze oplossingen zijn de eerste enterprise-class storage systemen die worden verkocht met 3TB SATA drives, wat resulteert in 180TB capaciteit in slechts 4U rack space. Verder biedt Nexsan een uitbreidingschassis voor 60 extra 3TB schijven zodat de totale capaciteit uitkomt op 360TB in 8U rack space.  En met AutoMAID level 4, Nexsan's toonaangevende technologie voor energiebeheer, kunnen applicaties automatisch zorgen voor energiebesparingen tot 85%, aldus de storageleverancier.

Ekrem Koç, country manager Nederland, Oost-Europa en Rusland bij Nexsan heeft recentelijk Turkije toegevoegd aan zijn territorium. Hij zegt: "met onze OEM-overeenkomst met i365 en klanten in alle vertikale markten, is Nexsan nu klaar voor de volgende stap. De doelstelling voor Nederland is om een select aantal nieuwe VAR's aan te trekken en deze partners te helpen om functierijke en betaalbare enterprise storage te leveren aan eindgebruikers. De Nexsan oplossingen zijn concurrerend op het gebied van storagedichtheid in het datacenter en dit maakt Nexsan een aantrekkelijke aanvulling voor het portfolio van iedere value added reseller."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4015325). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.