Managed hosting door True

Oracle Exastack-programma voor ISV-partners

 

• Vanaf het najaar van 2011 zijn Oracle Exastack Ready en Oracle Exastack Optimized beschikbaar voor Independent Software Vendors (ISV's) en andere deelnemers aan het Oracle PartnerNetwork (OPN). Met deze oplossingen kunnen zij snellere en meer betrouwbare applicaties aan eindgebruikers leveren via het OPN.

Het Oracle Exastack-programma richt zich op het ondersteunen van ISV's die hun oplossingen hebben draaien op Oracle Exadata Database Machine en Oracle Exalogic Elastic Cloud - geïntegreerde systemen waarbij de hardware en software zijn ontwikkeld om optimaal samen te werken. Deze producten bieden partners een high performance-infrastructuur voor database- en applicatie-workloads in lokale en cloud-gebaseerde omgevingen. Applicaties kunnen bij het inzetten van het nieuwe Oracle Exastack-programma zowel als Oracle Exastack Ready of als Oracle Exastack Optimized gekwalificeerd worden. Partners kunnen daarbij gebruikmaken van beschikbare OPN-bronnen om hun applicaties te optimaliseren en sneller en betrouwbaarder te maken, waardoor eindgebruikers profiteren van verbeterde prestaties aldus de softwareleverancier.

Nadat partners hun applicaties hebben gekwalificeerd als Oracle Exastack Ready kunnen zij bij klanten aangeven dat hun applicaties draaien op Oracle Exadata Database Machine- en Oracle Exalogic Elastic Cloud-componenten. Dit is inclusief Oracle Solaris, Oracle Linux, Oracle Database en Oracle WebLogic Server.

Partners die deelnemen aan het Oracle Exastack-programma kunnen hun Oracle Exastack Ready- en Oracle Exastack Optimized-applicaties binnen het OPN opschalen naar 'Platinum'- of 'Diamond'-niveau.
Oracle Exastack-programma's bieden ISV's een high-performance applicatie-infrastructuur, aldus de leveramcier.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4014762). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.