Managed hosting door True

Apple-specialist uit Rotterdam en Amersfoort failliet verklaard

Microfix koopt onderdelen van Card Services

 

Het Leidse ict-reparatiebedrijf Microfix heeft met de curator van het failliet verklaarde Card Services Rotterdam overeenstemming bereikt voor overname van een aantal activiteiten. Hieronder vallen onder andere goodwill, klantenbestanden en servicecontracten van Card Services Rotterdam.

Card Services Rotterdam is op 21 juni 2011 door de rechtbank in Rotterdam failliet verklaard. Eerder werd Card Services Amersfoort op 6 juli 2010 failliet verklaard. Microfix heeft de activiteiten van beide bedrijven overgenomen. Card Services Rotterdam was een geautoriseerd Apple-serviceprovider en repareerde ook Epson-printers.

Microfix is Apple Authorized Service Provider en onderhoudt large format printers van Epson en HP. Met een netwerk van dertig technici kunnen klanten van Card Services Rotterdam en Amersfoort nu terecht bij Microfix, zo meldt het Leidse bedrijf.

Op de website van Card Services Rotterdam staat dat klanten bij Card Services Zwolle terecht kunnen. Ze kunnen hun Apple-reparatie online aanmelden. Card Services Zwolle is actief op het gebied van systeembeheer, installatie, migratie en consultancy. Wim van Leenen, werkzaam bij Microfix, zegt hierover: 'Cardservices Zwolle heeft al een waarschuwing ontvangen van de curator en hun claim dat zij de voortzetting waren van Cardservices Rotterdam van de site moeten verwijderen. Nu staat er slechts een mededeling en wat reclame.'

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4014037). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.