Managed hosting door True

PWN gunt Fujitsu dienstverlening

 

Fujitsu heeft de Europese aanbesteding gewonnen voor het Noord-Hollandse waterleidingbedrijf PWN. Fujitsu gaat services verlenen op de gebieden managed workspace, lan-monitoring, service desk, telecom en third party management.

Beide partijen tekenden onlangs een contract voor vier jaar met een optionele verlenging van vier keer één jaar. De totale contractwaarde over vier jaar wordt niet openbaar gemaakt, maar PWN nestelt zich tussen de grootste outsourcing-klanten van Fujitsu in Nederland, zoals KLM, FrieslandCampina, Alliander en Evides.

Per 1 juni 2011 is Fujitsu al gestart met de transitie en zullen een aantal transformatieprojecten als Windows 7, datacentercentralisatie en Microsoft SCCM-implementatie (System Center Configuration Manager) gedurende de looptijd van het contract worden uitgevoerd. Vanaf 31 oktober 2011 komen alle genoemde diensten onder verantwoording van Fujitsu.

PWN

PWN (Puur, Water en Natuur), levert via ruim 750.000 aansluitingen drinkwater aan anderhalf miljoen particulieren, bedrijven en instellingen in de provincie Noord-Holland. Naast het zuiveren van drinkwater beheert PWN het natuurgebied tussen Bergen en Zandvoort.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4013993). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Vacatures bij PWN

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.