Managed hosting door True

Citrix investeert in Core Mobile Networks

 

Citrix Systems heeft bekend gemaakt dat het gaat investeren in het bedrijf Core Mobile Networks. Dit is de derde investering die wordt gedaan vanuit het Citrix Startup Accelerator-initiatief, dat in december 2010 gestart werd in Silicon Valley.

Core Mobile Networks, Inc. ‘mobiliseert de cloud' door informatie te verplaatsen van de IT-systemen van bedrijven, naar content in de cloud. Daarbij wordt de informatie direct overgezet naar mobiele apparaten. Core Mobile richt zich in eerste instantie op zakelijke professionals die gebruik maken van de Apple iPhone en op Android gebaseerde smartphones.

Het Citrix Startup Acceleratior-initiatief focust op innovatieve ondernemers. Er wordt gezocht naar nieuwe technologieën en zakelijke modellen die een potentie kunnen zijn voor mogelijkheden op gebieden als virtualisatie, cloud, mobiliteit, netwerken, beveiliging, opslag, samenwerking en SaaS.

Verwacht wordt dat nieuwe investeringen binnen het Citrix Startup Accelerator Global Challenge programma in juli bekend gemaakt zullen worden.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4010076). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.