Managed hosting door True

Woningcorporatie verruilt HP voor Dell

 

Woningcorporatie de Alliantie heeft ict-dienstverlener Issue Information Technology gekozen als leverancier voor zijn nieuwe Dell/Compellent storage-omgeving. Het huidige storage platform van de Alliantie, een HP EVA, is aan het einde van zijn levenscyclus en biedt onvoldoende capaciteit voor toekomstige groei, zo meldt de woningcorporatie.

Aan het nieuwe opslagplatform werd door de Alliantie als eis gesteld dat het de verwachte groei voor de komende vijf jaar kon faciliteren. Om tot een juiste keuze voor een nieuwe storage oplossing en eventueel een nieuwe leverancier te komen, heeft de Alliantie begin februari 2011 een rfp (request for proposal) verzonden aan een viertal storage leveranciers, waaronder Issue. Na beoordeling heeft de Alliantie vervolgens unaniem gekozen voor Issue. De aanbieding omvat een oplossing van Dell/Compellent waarbij Issue het volledige project, bestaande uit migratie, implementatie, opleidingen en onderhoud voor zijn rekening zal nemen.

De Alliantie en Issue willen niet zeggen hoe hoog het orderbedrag is. De storageoplossing wordt in het datacenter van Global Switch in Amsterdam geplaatst. 

De Alliantie is een woningcorporatie met woningen in Flevoland en de Randstad. Met bijna 60.000 woningen is de Alliantie een van de grootste woningcorporaties in Nederland.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4009791). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.