Managed hosting door True

BMC en Unisys sluiten pact cloud computing

 

Samenwerken

Beheersoftwareleverancier BMC en systeemintegrator Unisys gaan een wereldwijde samenwerking aan voor de levering van cloud computing-diensten. In de samenwerking ligt het zwaartepunt voor Unisys op strategisch advies over cloud computing en implementatiekennis. Voor BMC staat het aanbod van beheersoftware centraal. Het gaat dan voornamelijk om de tweede generatie Cloud Lifecycle Management (CLM).

De leverancier stelt dat de samenwerking klanten de mogelijkheid geeft om niet alleen te plannen en te implementeren, maar ook om te beheren. 'Zo kunnen nieuwe cloudoplossingen geïntegreerd worden met de bestaande bedrijfskritische ict-infrastructuren', aldus technisch directeur van Unisys Fred Dillman.

Eind 2010 kondigde BMC Software een samenwerking met Cisco aan om grootschalige multi-tenant cloud computing-infrastructuren te ontwikkelen en op de markt te brengen. Binnen de alliantie stemmen de twee bedrijven hun plannen voor productontwikkeling en architecturen op elkaar af.

Storage Fusion

De activiteiten van het van oorsprong op systeemintegratie gerichte Unisys verandert door de opkomst van cloud computing en het gebruik van mobiele apparatuur steeds meer in adviseur over nieuwe toepassingen op het bedrijfsnetwerk. Het bedrijf sloot begin 2010 een pact met  softwareontwikkelaar Storage Fusion om een wereldwijde Storage Resource Analysis-service te ontwikkelen. Die dienst moet bedrijven helpen om de efficiëntie van het datacenter te verhogen en opslagkost te verlagen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4009472). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.