Managed hosting door True

Maxdata sluit derde kwartaal 2004 positief af

 

Maxdata, producent van IT-hardware, rapporteert over het derde kwartaal van het boekjaar 2004 een aanzienlijke omzetstijging in de meeste productsectoren.

Over de gehele linie werd een omzetstijging van 7 procent behaald op monitoren, 15 procent op flat screen-beeldschermen en 20 procent op serversystemen. De omzet van pc-systemen - desktops en notebooks - bleef onveranderd hoog. In het derde kwartaal van 2004 behaalde Maxdata een omzet van 148,1 miljoen euro (in vergelijking met een omzet van 151,8 miljoen euro vorig jaar). In het derde kwartaal van 2004 behaalde Maxdata een EBIT-resultaat van 2,5 miljoen euro negatief (in vergelijking met een EBIT-resultaat van 18,2 miljoen euro negatief vorig jaar).

Ook is het aantal lopende orders zichtbaar gestegen. Dit komt door de verplaatsing van een aantal belangrijke projecten naar het vierde kwartaal en een significante stijging van het aantal inkomende orders in september.

Voor het vierde kwartaal verwacht Maxdata een sterke omzet- en winststijging. Maxdata verwacht voor het vierde kwartaal van 2004 een omzet van rond de 220 miljoen euro en een positief EBIT-resultaat van 10,9 miljoen euro.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/400839). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.