Managed hosting door True

Getronics beste EMEA-partner Systimax Solutions

 

Systimax Solutions, leverancier van gestructureerde bedrijfsbekabelingssystemen, heeft Getronics Nederland benoemd tot EMEA Systimax Prestige BusinessPartner van het jaar.

Van alle Systimax Prestige BusinessPartners in EMEA heeft Getronics Nederland de beste resultaten op alle fronten laten zien. De benoeming onderstreept onder andere de kennis en expertise die Getronics van Systimax-oplossingen heeft, de kwaliteit van de dienstverlening en de manier waarop het bedrijf de markt benadert.

Systimax levert zijn bekabelingssystemen uitsluitend via partners. Om de juiste partners te vinden, is het Systimax First-accreditatieprogramma in het leven geroepen. Op basis van een aantal strenge criteria worden partners geselecteerd die Authorized BusinessPartner of Prestige BusinessPartner kunnen worden. De Prestige-status wordt uitsluitend verleend aan BusinessPartners die een superieure kennis hebben van de bekabelingssystemen en deze succesvol hebben geïmplementeerd. Partners met deze status hebben onder andere een deel van het personeel opgeleid tot Certified Systimax Engineer. Daarnaast moeten ze aantoonbaar hebben geïnvesteerd in consultancyexpertise en projectmanagement.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/400294). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.