Managed hosting door True

Sato wil meer VAR's in partnernetwerk

 

Opvolgend aan delancering van het Prestige Partner Programma, is SATO International Europe -- speler op het gebied van barcode-, labeling-, gegevensverzamelings- en AIDC oplossingen -- op zoek naar nieuwe gespecialiseerde partners ter versterking van zijn VAR partner netwerk in Europa.

Brian Lang, Europees directeur bij SATO International, meldde dat in 2011 de groeiprognose voor het verkoopkanaal in Europa een positieve trend had ten opzichte van de voorgaande jaren. De Channel strategie van SATO voorziet VAR's in de juiste condities voor verdere groei en ontwikkeling in de AIDC sector. "Bij SATO heeft het altijd voorop gestaan dat ons aanbod aan onze eindklanten niet alleen draait om het leveren van een product, maar meer om het leveren van een volledig geïntegreerde oplossing die specifiek is ontwikkeld met het oog op hun toepassingen. Binnen de drie niveaus van het Europese Prestige Partner Programma zoeken we toegevoegde partners die gespecialiseerd zijn in onze belangrijkste sectoren en die over de specifieke expertise en technische vaardigheden beschikken die nodig zijn om deze oplossingen als onderdeel van hun totaalpakket te bouwen en te leveren.

"Als tegenprestatie bieden we VAR's een partnerschip met een bedrijf met een aanzienlijk marktaandeel en een ononderbroken groei in verkopen, een bedrijf met een uitgebreid aanbod van producten en diensten die een aantrekkelijke waarde en gezonde winstmarges aan hun bedrijf kunnen toevoegen en dat hoogwaardige support biedt op plaatselijk niveau. Dit laatste is te danken aan het feit dat we een Europees netwerk van mensen hebben die ondersteuning en advies kunnen geven op gebied van verkoop en technische zaken".

Het Prestige Partner Programma van SATO is onderverdeeld in drie niveaus (Affiliate, Champion en Premier). Ieder niveau vertegenwoordigt de mogelijkheden, beschikbare middelen en de mate van AIDC-kennis van een partner. Het programma is ontwikkeld om de kansen van partners voor bedrijfsgroei en investeringsrendement uit te breiden door middel van de verkoop van producten van SATO, en versterkt eveneens de huidige ontwikkelingsstrategie van SATO voor het kanaal in Europa.
SATO levert een uitgebreide reeks eenvoudig te integreren thermische barcode- en RFID-printers, handlabelingsystemen, verbruiksartikelen, software en oplossingen voor connectiviteit aan de grootste sectoren, waaronder de detailhandel, industrie en productie, gezondheidszorg, transport en logistiek, en overheid.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4001728). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.