Managed hosting door True

Maurice Meesters verlaat Nortel Networks

 

Maurice Meesters, general manager Benelux bij Nortel, gaat het bedrijf verlaten. Met het vertrek van Meesters wordt er ook een wijziging in de Benelux-organisatie aangebracht.

Meesters zal worden opgevolgd door Wim te Niet, die verantwoordelijk wordt voor de carrier business in de Benelux en Scandinavië. Joe O’Connor, voormalig general manager Scandinavie, wordt verantwoordelijk voor de Enterprise business in de Benelux en Scandinavie.

 

Meesters: ‘Na bijna 5 jaar met veel plezier bij Nortel Networks gewerkt te hebben, is voor mij het moment aangebroken om per eind december een nieuwe uitdaging buiten Nortel op te zoeken. Ik kijk terug op een fantastische tijd bij Nortel Networks, in het bijzonder op mijn contacten met klanten, partners en overige relaties en wil iedereen hiervoor van harte bedanken.’

Kees Griffioen blijft, zoals tevoren, verantwoordelijk voor Enterprise Sales in Nederland en Dirk Veraghtert voor Enterprise Sales in BeLux. Zij gaan nu aan Joe O’Connor rapporteren.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/400043). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.