Managed hosting door True

Wubbo Ockels opent 'ruimteschip' Decos

 

Ruimtevaarder Wubbo Ockels heeft de openingshandeling verricht van het nieuwe bedrijfspand van Decos in Noordwijk. In het futuristische pand van de leverancier van software voor documentbeheer werd een meteoriet onthuld. De leverancier heeft zich met die handeling officieel gevestigd op het Space Businesspark in Noordwijk.

Het pand telt ongeveer 75 flexibele werkplekken en is ingericht volgens de filosofie van het nieuwe werken en het papierloze kantoor. Medewerkers hebben geen vaste werkplek. Er zijn vergaderruimten voor zittend en staand vergaderen. Er is ook een brainstormruimte met loungestoelen.

In de werkruimten zijn geen archiefkasten of prullenbakken te vinden. Documenten worden alleen digitaal bewaard.

Het pand ziet er van buitenaf uit als een meteoriet of ruimteschip. Het idee voor het ontwerp komt van directeur Paul Veger die zijn droom van een Star Wars-kantoor verwezenlijkt ziet.

1987

Decos heeft in Nederland ongeveer negentig medewerkers en het bedrijf heeft een vestiging in India voor de ontwikkeling van software. Het bedrijf is in 1987 opgericht als leverancier van postregistratiesystemen. Naast levering van software voor documentbeheer verkoopt het bedrijf software ter ondersteuning van het klantcontactcentrum en software voor het volgen en plannen van buitendienstmedewerkers (cartracking).

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3997541). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Dit artikel is nog niet vrijgegeven voor publicatie.

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.