Managed hosting door True

Imperva gaat voor beursnotering

 

Imperva, leverancier van beveiligingsoplossingen voor databases en webapplicaties, gaat voor een beursnotering aan de New York Stock Exchange (NYSE) onder de handelsmaan IMPV. Het bedrijf verwacht dat de initial public offering (ipo) een bedrag oplevert van 75 miljoen dollar.

Imperva, dat in 2002 werd opgericht door Check Point-veteraan Shlomo Kramer, ziet de laatste jaren zijn omzet toenemen. In 2010 groeide de omzet met 41 procent naar 55,4 miljoen dollar. Het verlies bedroeg 12 miljoen dollar. De omzet in de EMEA-regio steeg van 9,9 naar 13,5 miljoen dollar. Het bedrijf verwacht verder te groeien doordat organisaties steeds vaker hun zakelijke informatie beter willen beveiligen.

Imperva's security appliances spelen in op zaken als regelgeving voor creditcardtransacties via internet en toenemende elektronische dienstverlening vanuit de digitale overheid. Binnen Imperva waakt het Application Defense Center (ADC) over potentiële beveiligingslekken van bedrijfsapplicaties en databases.

Motiv

Imperva heeft wereldwijd 1300 klanten die door de leverancier en ongeveer 350 ict-dienstverleners worden bediend. Ict-dienstverlener Motiv uit IJsselstein is één van de partners die de Imperva-technologie in Nederland verkoopt.

Imperva is niet de enige die zich bezighoudt met het beveiligen van databases en webapplicaties. Dat doen ook leveranciers Guardium, Secerno en Sentrigo.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3997527). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.